Utsikten barnehage SA

I Utsikten borettslag i Tromsø finner du Utsikten barnehage. Vi ligger skjermet til, vegg i vegg med Stakkevollanhallen og fritidsklubben. Vi har kort vei til mange flotte lekeplasser og turområder, i tillegg benytter vi både gymsalen som ligger vegg i vegg av oss samt kunstgressbanen som ligger like ved aktivt.

Utsikten barnehage åpnet i 1982 og er en privat, foreldredrevet barnehage som driftes som et samvirkeforetak. Vi er en ideell barnehage, det vil si at det ikke tas ut utbytte fra driften, og hver en krone av overskuddet, går tilbake til barnehagen og barna.

Vi har en avdeling med 18 plasser som i dag er fordelt på 13 barn i alderen 1-5 år. Barnehagens lokaler leies av Tromsø kommune og barnehagen er i utgangspunktet for barn som bor i nærmiljøet. Vi har kort vei til skog og mark, lysløypa, Rundvannet m.m